Advertisement

Aziz Yıldırım Ali Koç / Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Alex Yaniti / Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus.

Aziz Yıldırım Ali Koç / Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Alex Yaniti / Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus.. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Ali koç fetö'cü falan değildir. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Ali koç düşmanımız değil dedi.

Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım'ın ali koç'a laf atması üzerine iki başkan arasında tartışma çıktı. Koç, başkan aziz yıldırım'ın kendisini hedef alan sözleri için de ne kadar kötü fenerbahçeliymişim ki, bunlara neden oluyormuşum. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın.

Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Alex Yaniti
Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Alex Yaniti from odatv4.com
Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç'un konuşması sırasında aziz yıldırım'ın ali koç'a laf atması üzerine iki başkan arasında tartışma çıktı.

3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım.

Bu şikayet edenler nerelere müracaat edecekse, oralara başvurmalı ali bey. 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Ali koç'un aziz yıldırım kapalı kapılar ardında benim için fetöcü iması yapıyormuş sözlerine cevap verdi. Ali koç düşmanımız değil dedi. Koç, başkan aziz yıldırım'ın kendisini hedef alan sözleri için de ne kadar kötü fenerbahçeliymişim ki, bunlara neden oluyormuşum. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Odatv araştırdı, bu bilgiler hiçbir yerde. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Tüm dostlarım çok iyi fenerbahçeli olduğumu bilir.

Aziz Yildirim Ali Koc Borcu Abartiyor
Aziz Yildirim Ali Koc Borcu Abartiyor from icdn.ensonhaber.com
Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi. Ali koç'un özellikle yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak göstermesi yıldırım'ı kızdırdı. Videoda başkan aziz yıldırım'ın herkesin korkuları vardır.

Aziz yıldırım, ali koç'a belgelerle yanıt verecek.

Aziz yıldırım, ali koç'a belgelerle yanıt verecek. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Odatv araştırdı, bu bilgiler hiçbir yerde. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Videoda başkan aziz yıldırım'ın herkesin korkuları vardır. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi.

Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi.

Ali Koc Tan Aziz Yildirim Icin Karar Ibra Gecerlidir
Ali Koc Tan Aziz Yildirim Icin Karar Ibra Gecerlidir from cdn.sporx.com
Ali koç düşmanımız değil dedi. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Ali koç'un aziz yıldırım kapalı kapılar ardında benim için fetöcü iması yapıyormuş sözlerine cevap verdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Mutluluk fenerbahçeli olmaktır başlıklı yazımda, okumayı bile fenerbahçe sayesinde söktüğümü anlatmıştım. Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi.

Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi.

Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Tüm dostlarım çok iyi fenerbahçeli olduğumu bilir. Ali koç düşmanımız değil dedi. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi.

Bu şikayet edenler nerelere müracaat edecekse, oralara başvurmalı ali bey aziz yıldırım. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın.

Post a Comment

0 Comments