Advertisement

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη
Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη from www.newsit.gr
Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη!

Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.

Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ...
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ... from melodia88.gr
Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη πέρα από την ελλάδα έκανε πολλές εμφανίσεις στο εξωτερικό, κυρίως στις ηπα, στον καναδά, στην αυστραλία, στην σκανδιναβία και έτσι μετέδωσε σε πάρα πολύ κόσμο το. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. «με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες». Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

«έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Τον περασμένο μάιο, η ίδια είχε χάσει τον σύζυγό της, δημήτρη κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε νικημένος από την. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη!

Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Στα 82 της χρόνια η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, έφυγε από τη ζωή, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει από καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών μια σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την τελευταία της πνοή, αλλά η μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της είναι μεγάλη! φιλιω. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού.

Post a Comment

0 Comments